Volkswagen Polo 1.0 TSI

    Posted in : Hobby:
  • On : Dub 15, 2019

Vybíráte si nové malé auto pro cesty do práce, nákupy, vyzvedávání dětí ze školy a školky i jejich vožení na kroužky? Potom je pro Vás vhodné vybrat si některé z malých aut od značky, která je zárukou kvality a bezpečnosti, pohodlí i skvělých jízdních vlastností. Tou značkou je Volkswagen a jeho řada malých aut pro každého.
interiér vozu volkswagen polo
Malá auta značky Volkswagen, třídy Polo se těší již dlouho velké oblíbenosti mezi jejich majiteli i mezi majiteli malých aut. A proč si vlastně drží takovou vysokou pozici v oblíbenosti právě toto autíčko?
Volkswagen Polo 1.0 TSI je autíčko, které má mnoho předností a tady je máme. Na délku měří pouze o pět centimetrů více, než čtyři metry a jeho šířka je o malinko větší, než u předchozí řady. Oproti předchozím řadám mají jeho sedadla větší rozměry pro pohodlí řidiče i cestujících. Přední sedadla se snadno nastaví pro malé i velké řidiče a zajistí jim tak dokonalé pohodní při řízení a cestě. U zadních sedadel je dostatek místa pro nohy. Tvar sloupků umožňuje každému skvělý výhled do okolí.
klíč od auta
Pohon je koncipován na přední kola. Velikost jeho kufru je o něco větší, než u předchozí řady, proto uvezete v kufru nejen velký nákup, ale vejde se Vám k nákupu i kočárek pro Vaše miminko. Další výhodou je dvouzónová klimatizace, kterou má toto auto jako první malé auto na trhu.
Jízda v něm je velmi pohodlná a hlavně bezpečná pro každého. Nabízí se zde otázka: ?
To posuďte sami. Jeho design je uvnitř i venku velmi dobře sladěn a působí dojmem elegantního autíčka nejen pro ženy, ale i pro drsné muže. A pokud Vás o jeho kvalitách nedokážou přesvědčit jeho vlastnosti a vzhled, projeďte se v něm a sami zjistíte, že jeho šance na udržení si pověsti nejoblíbenějšího malého vozu je tak vysoká, že je téměř jistotou.