Vaše finanční potíže vám pomůže zvládnout hypotéka bez registru

Trápí vás záznam v registru, takže se k vám všechny banky otáčejí zády? Nebojte se, vaše vyhlídky na získání solidní půjčky tím zdaleka nekončí. Ještě je zde možnost sjednat si hypotéku bez registru, která se vám právě v takové životní situaci bude výborně hodit.

vějíř z eurovek

Do registru dlužníků neboli úvěrového registru, se člověk může dostat snadno. Tato databáze slouží ke shromažďování údajů o organizacích a osobách, které mají prodlení ve splácení svých závazků. Finančním institucím tedy stačí jen jeden jediný pohled do takové databáze a okamžitě vědí, jak si daný žadatel stojí se svými závazky, zda má dluhy anebo čistý štít. Na jedné lodi se tak najednou ocitnou všichni ti, kdo opomněli zaplatit fakturu za energie či za telefon, s těmi, kdo mají miliónové dluhy a hrozím jim exekuce.
kreditka v ruce

Exekuce, dluhy ani drobné finanční prohřešky nevadí

Nicméně ať už patříte do libovolné skupiny, tak buďte bez obav, protože právě se skvělou hypotékou bez registru snadno vyřešíte každou nastalou situaci, exekucí nevyjímaje. Hypotéku bez registru si totiž můžete sjednat také proto, abyste se zbavili svých starých závazků, respektive abyste je sjednotili do jednoho dluhu s příznivým úrokem a rozumnou dobou splácení.
pěněženka pod lupou

K ručení potřebujete nemovitost – vlastní nebo třetí osoby

Jak je tedy vidět, tak právě takový finanční produkt vám může vytrhnout trn z paty v situaci, kdy to nejvíce potřebujete. Nezapomeňte ovšem na to, že abyste tento dlouhodobý úvěr mohli získat, tak se za něj budete muset zaručit nějakou nemovitostí v odpovídající hodnotě. Ale je zde opět jedno šikovné řešení, díky kterému na hypotéku bez registru dosáhnou i ti, kdo žádnou nemovitost nevlastní. Pokud se totiž ve vašem okolí vyskytuje někdo ochotný, kdo se za vaše závazky zaručí svým majetkem, tak máte vyhráno a v cestě za potřebnými penězi už vám vůbec nic nestojí.