Lepicí pásky jsou součástí našeho života

    Posted in : Nákupy:
  • On : Čvn 20, 2021

Představte si svůj současný život, kdyby neexistovaly takové drobnosti, jako igelitové sáčky, kartonové krabice, bublinková fólie a lepicí pásky. Jak bychom si asi počínali, kdybychom potřebovali něco někomu odeslat přepravní společností, nebo přestěhovat.

šedá lepicí páska

Lepicí páska – nezbytná pomůcka v každé domácnosti

S velkou pravděpodobností bude i v té vaší domácnosti alespoň jedna páska v různé šíři či návinu k dispozici. Většinou pásku míváme „v záloze“ pro případ, kdy ji potřebujeme neočekávaně, pro nějaké zabalení věcí do krabic, vyřizování reklamace zboží v záruční lhůtě atd. Co od takové lepicí pásky https://www.2pack.cz/lepici-pasky-2 očekávat?

tři lepicí pásky

Měla by lepit – zdá se vám to příliš hloupé, zdůrazňovat, aby plnila tuto základní vlastnost? Bohužel se můžete setkat na trhu s výrobky, které tak úplně spolehlivé nejsou, na některém povrchu špatně drží a odlepují se z něho. Když se v tom nejméně vhodném okamžiku vám nebo komukoli jinému zalepený balík protrhne, je to pěkně nepříjemná patálie.

Trhá se? Použijte odvíječ – možná jste tím také prošli, páska se vám při rozvinování roztrhla na dva kusy, nalepila se na prsty, přilepila se na zeď, na oblečení, svinula se do roličky a museli jste odvinout nový kus, který potkal podobný osud, jako ten předchozí. Abyste předešli takovýmto prekérním situacím, pořiďte si odvíječ, je to rukojeť s odvíjecím bubnem, který pásku neustále drží ve správné pozici. S odvíječem je jednoduchá práce a stačí s páskou lepit krabice jen jednou rukou.

Reklamní poutač – lepicí páska se klidně může stát reklamním prostředkem, když ji necháte potisknout vaším firemním logem nebo jakýmkoli jiným potiskem. Tento způsob reklamy je nenucený, nikomu se nesnaží vecpat do poštovní schránky a přesto dobře plní svůj účel – je vidět, zaregistrují jej lidé v přepravním depu a případně kolemjdoucí, kteří se mihnou v jeho blízkosti.